HOE WERKT
DAT NU PRECIES,
EEN TATTOO 
LATEN ZETTEN?

Hoe doen ze dat?

Een tattoo laat je niet dagelijks zetten en daarom vinden we het belangrijk dat je met een glimlach bij ons weggaat. Het maakt niet uit of je een kleine of grote tattoo laat zetten.

Het kan zijn dat dit je eerste tattoo wordt, spannend! Hieronder leggen we uit hoe we te werk gaan, zodat jij zonder stress in de stoel zit.

Ook als je al onder de tattoos zit, kun je soms vergeten hoe je je tattoo moet verzorgen. Als je verder scrolt, kun je nog even spieken.

STAP 1 /
WELKOMSTGESPREK

Hoe gaat dat in zijn werk?

Yes, je  besluit een tattoo te nemen!
 Misschien heb je al per e-mail, telefoon of social media contact gehad.

 Toch is het voor het beste advies belangrijk om langs te komen in de studio.  Zo kunnen we ervoor zorgen dat de tattoo helemaal voldoet aan je wensen. En  heb je wel ideeën maar nog geen concreet plan? Dan denken we graag mee,  adviseren we of kun je voldoende boeken inkijken ter inspiratie.  

Onder het  genot van een kopje koffie of thee nemen wij de tijd om je unieke ontwerp te  finetunen. We bespreken onder andere de plaatsing en welke stijl het moet  worden. 

Daarna prik je samen met de tatoeëerder een datum. Hij geeft hierbij een prijsindicatie waarna er een aanbetaling wordt gedaan van € 50,-.

(Bij grotere projecten kan het zijn dat een gedeelte van de tattoo vooraf betaald moet worden i.v.m. het voorafgaande onderzoek en tekenwerk).

Dit is het starttarief om ervoor te zorgen dat alles steriel is. Daarnaast is het ter bevestiging dat je ook echt komt. De tijd staat gereserveerd in onze agenda en je krijgt een afspraakkaartje mee of je ontvangt een e-mail ter bevestiging.  

Handig feitje: je kunt je aanbetaling gewoon pinnen of ontvangen via de mail. Geen enkel probleem.

STAP 2 /
JOUW UNIEKE ONTWERP

Wij ontwerpen samen met jou

Woehoeee! Je afspraak is ingepland.
 
 Nu de tekening nog. We vertalen jouw idee in een krachtig ontwerp en zorgen ervoor dat je de tekening voor de afspraak hebt gezien. Dan is er nog  voldoende tijd om eventueel dingen door ons te laten wijzigen.  

Afhankelijk  van de complexiteit van je idee, kan het even duren voordat je ontwerp klaar is. Maar als we dan zover zijn hoef je op de dag zelf alleen nog maar te gaan zitten.

   Belangrijk: in sommige gevallen is het niet mogelijk een gehele tekening uit te werken. Het komt voor dat er direct op de huid wordt getekend.
 ‍
 Handig feitje: ben je er nog niet helemaal uit? Zoek dan plaatjes van welke  stijl, vorm en grote je mooi vindt en laat deel deze met ons ter inspiratie. 

STAP 3 /
TATTOO-DAG

D-Day

Het is D-Day. Vandaag krijg je dan eindelijk je tattoo. Kom met een gevulde maag en in  nuchtere toestand naar de studio. We raden je af de avond van tevoren alcohol of drugs te gebruiken. Op de dag zelf is dit helemaal niet toegestaan. Merken we dat je alcohol of drugs hebt genuttigd? Dan komt je afspraak te vervallen.
 ‍
 We vragen je 5 minuten voor je afspraak begint aanwezig te zijn. Je wordt persoonlijk welkom geheten door ons en hebben koffie of thee klaar staan. In de tussentijd printen we de tattoo controleren we deze op formaat en plaatsing. Het kan zijn dat er op het laatst details worden aangepast om de  tattoo perfect te zetten. Als alles naar wens is, plakken we het stencil op. We vragen je om van tevoren geen lotions of crèmes aan te brengen op je huid. Zo blijft je huid schoon en blijft de print goed zichtbaar.
 ‍
 Handig feitje: eet een banaan voor je onder de naald gaat. Daar zit lekker  veel suiker en in dit houd je fris en is gezond! 

STAP 4 /
HET VERZORGEN VAN JE TATTOO

Hoe zorg je  dat hij mooi wordt?

Na het zetten van je tattoo word je door de tatoeëerder geïnformeerd over de nazorg. Je hoeft niet alles te onthouden, want we sturen je ook een e-mail met alle informatie die je nodig hebt tijdens de genezing van je tattoo.

Handig feitje: Volg deze informatie goed op. Zo behoud je garantie op een mooie tattoo.